lopende band

Wij hebben productiemateriaal, zoals vooruitgegaan: injectie het vormen machines, lasermachine, zelf-motie drijvende machine, RT8000 (HDMI-spaanderdecoder) en enz. Wat meer, wij betrouwbaar controlemateriaal van simpLabs-881 (HDMI-oogpatroon/parametercontrole) hebben, BEDRAAG FASE (USB3.1-TYPE Gen1, Gen2-oogpatroon/parametercontrole), zout nevel het testen machine, draad materiële het buigen en schommeling het testen machine, hoge en lage temperatuurmilieu het testen, automatische stop en trekkrachtkracht het testen machine enz. Al materiaal waarborgt de betrouwbare kwaliteit en de punctuele levering van het product.

Wij zijn in de geest van superieure kwaliteit, de vertrouwelijke dienst en de snelle naverkoopdienst om verbruiksgoederen van meer gebruikerservaring te voorzien. Gezien sterk middelvoordeel van gebied het Zuid- van China, etc. verkoopt onze hete productie in Europa en Amerika, Korea, Japan.

DongGuan Posh Shine Electronic Technology Co., Ltd fabriek productielijn 0

DongGuan Posh Shine Electronic Technology Co., Ltd fabriek productielijn 1

 

OEM / ODM

Elegant glans Elektronisch Technologieco., is Ltd gespecialiseerd in vervaardigingshdmi Kabel. Het wordt gevonden in 2015 en in Changping-Stad, Dongguan-Stad gevestigd. Met over meer dan 20 jaar professionele onderzoeksteam ervarings in dit gebied, workshop van 4000 vierkante metersproducten van moderne milieubescherming en veelvoudige productielijnen met bijna 200 werknemers. Samenwerking op lange termijn met groot merk en bekend bedrijf van diverse landen voor OEM/ODM. Wij hebben de vertrouwen en erkenningsvorm vele klanten door constante inspanningen en studie bereikt. Klantgerichte draadlengte, draadmaat, embleem, etikettering, draad

DongGuan Posh Shine Electronic Technology Co., Ltd fabriek productielijn 0

64x64

64x64

 

 

R & D

 

Wij hebben meer dan 20 jaar van ervaring in onderzoek en ontwikkelingsteam, voor de behoeften van klanten en de markt, onderzoek en ontwikkeling van nieuwe producten, maar ook volgens de beschrijving van de klantenvraag om een nieuw product voor klanten te ontwerpen.

 

64x64

DongGuan Posh Shine Electronic Technology Co., Ltd fabriek productielijn 1

DongGuan Posh Shine Electronic Technology Co., Ltd fabriek productielijn 2

DongGuan Posh Shine Electronic Technology Co., Ltd fabriek productielijn 3

Laat een bericht achter